Foredrag skræddersyet efter Jeres behov

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan skabe en oplevelse, der gør en forskel

 

Det første trin er en telefonsamtale eller mailudveksling, hvor vi gerne vil vide, hvilket emne du ønsker deltagerne skal opleve. Vores opgave bliver derefter, at sammensætte et foredrag, der ændrer deltagernes opfattelse af virkeligheden. De skal rykkes fagligt (og i følelserne), og gå hjem med en mindeværdig oplevelse. Det er altid ambitionen.

 

Et foredrag kan både være kilde til inspiration samt motiverende, men det kan også være reel læring. Overvej om dine deltagere/publikum skal have motivation eller læring. Tim underviser til dagligt, og kan derfor begge dele.

Tim Sarafian workshop kommunikation nlp ledelse
417017_10150573278636456_589796455_9482130_1821336703_n (3)

“Et udfordrende mål i en omskiftelig hverdag kan være, at du kan hvile i dig selv, dog ikke så meget at du falder i søvn”
– Tim Sarafian

Vi har blandt andet holdt foredrag og workshops om følgende emner:

Alle foredrag indledes med dialog om jeres mål for processen, så vi kan designe oplæg og sikre din succes.

Kommunikation – Trivsel – Konflikthåndtering for ledere – Mindfulness – Coaching i teams – Coaching for ledere – Ny i lederrollen – Forandringer fra skidt til godt – Afskediget og hvad nu? – Frigør jeres teamspirit – fra nyt team til high performance  Arbejdsglæde – Styrken i forskellighed  – Vanskelige samtaler – ressourcefulde mennesker – Stress accept og forandring – Værdier i spil – Fra offer til kriger.

Psykisk arbejdsmiljø – 4 timer

Opnå større trivsel og glæde gennem bevidst arbejde med det psykiske arbejdsmiljø. Kommunikation, værdier, krav og forventninger. Konflikter er en naturlig og uundgåelig del af menneskers omgang med hinanden, og der vil derfor af og til opstå uenigheder og konflikter mellem kolleger, ledere og medarbejdere. Ved at fokusere på håndtering og løsning af konkrete konflikter blandt andet ved at fokusere på, hvad der er konfliktens omdrejningspunkt og synliggøre det for konfliktens parter. Med udgangspunkt i praktiske eksempler fra eget liv og skabes genkendelighed og nærvær i forhold til deltagernes hverdag. Fra konflikt til løsning.

Forandringer-find-vej-til-trivsel-nlpuddannelse-antique

When you change the way you look at things – the things you look at change

Jeg bliver også frustreret i bilkøen og bange når jeg tvivler på om jeg kan leve op til forventningerne, overvældet når jeg oplever hvor hurtig tingene skifter, føler mig stresset og usikker, Men så snart jeg bliver bevidst om det, så kan jeg ændre det! Det handler om hvad jeg vælger at fokusere på, hvad jeg gør med min krop og hvad jeg vælger at tro på. Det gør en verden til forskel og det kan det også gøre for dig!
– Tim Sarafian

Stress og stresshåndtering – 4 timer

Du opnår bevidsthed om kilder til stress og hvordan du kan arbejde effektivt med stresshåndtering. Gennem øvelser får du trænet færdigheder i stresshåndtering, som du kan anvende med det samme. Hvordan påvirker vores oplevelser stress? Hvordan kan vi støtte?

Nlpuddannelse.dk kan desuden gennem kurser og undervisning give ledelse, medarbejdere og sikkerhedsorganisation viden, som kan bruges til at øge trivsel, forebygge konflikter og håndtere dagligdagen.

team-samarbejde-foredrag-nlpuddannelse-boost

Trivsel og arbejdsglæde – 4 timer

Vi opfatter verden forskelligt og har hver vores styrke i vores perspektiv. Vi arbejder med bevidsthed om det der virker og hvordan vores kommunikation påvirker vores oplevelser. Kilder til glæde og trivsel med udgangspunkt i deltagernes hverdag. Hvordan kan vi bruge feedback og kommunikation så det støtter os hver dag..Hvor mange positive oplevelser kan vi egentlig holde til på en dag? Hvad er udfordringerne og hvordan bliver “de negative” positive med et skift.

brug-hjernen-til-forandring-foredrag-concentrate

Forespørg på et foredrag!Udfyld en forespørgsel her - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på, eller blot efterlade navn og tlf-nummer. Vi svarer hurtigt.


Tim Sarafian er ikke bare coach træner og et sikkert valg som inspirerende foredragsholder med speciale i kommunikation og forandringer. Målrettede temadage og kurser om kommunikation, coaching, teamudvikling og trivsel. Aktive foredrag om arbejdsglæde og ny energi i virksomheden. Oplæg om stresshåndtering og forandringer i måden vi møder hinanden og rummer os selv. Til næste teammøde, temadag eller på forkant eller bagkant med forandringer i alle de former de forekommer i en virksomheds levetid.