Hvad er NLP Coaching?

I mit arbejde møder jeg dagligt ledere, undervisere og andre der arbejder med mennesker. Alt for ofte giver de udtryk for frustration over, at de værktøjer til motivation og udvikling de lærer på f.eks. coachingkurser, ikke skaber de resultater de forventer.

 

Hvorfor gør de ikke det? De teknikker der danner basis for coaching og andre udviklingsredskaber er i bund og grund rigtige. Men ligesom en bil er en samling teknikker, så flytter den sig ikke ud af stedet uden at føreren kan bruge den.

 

Kombinationen af NLP og Coaching skaber resultater

Normalt tager det øvelse, øvelse og øvelse. Det der opøves, er evnen til at læse situationen og agere rigtigt i forhold til den – men det tager tid. Her gør NLP en væsentlig forskel:

 

”Med NLP får du klarhed over de processer der foregår i og mellem mennesker. At kunne læse, forstå og gribe ind i disse processer er nøglen til at skabe effekt med coaching.”

 

Men ikke kun coaching – det er samtidig grundlaget for at ændre holdninger og skabe motivation og forandring for dig selv, for andre og sammen.

 

Ved at tilegne dig principperne for menneskelig kommunikation, opnår du meget hurtigere det niveau af sikkerhed og kompetence der skal til for at skabe resultater som coach, leder, underviser, sælger og lign. fordi du kan gennemskue både den verbale og den nonverbale kommunikation.

 

Derfor har jeg skabt NLP Coaching uddannelserne som en NLP Practitioner- og NLP Master Practitioner med fokus på coaching. Læs mere om NLP Coaching uddannelsen her.

 

God fornøjelse
Tim Sarafian, NLP Træner

IMG_0754_10011