NLP Træner Tim Sarafian

Jeg er uddannet NLP Master, internationalt certificeret NLP Træner og certificeret hypnoseterapeut. Mine uddannelser er taget i USA, England og Danmark hos verdens førende indenfor udvikling af menneskelige ressourcer: Richard Bandler, Paul McKenna, Robert Dilts,Anthony Robbins, Judith Delozier, Sid Jacobson og flere.

 

 

Jeg har valgt at tage mine uddannelser hos både grundlæggere og verdens bedste NLP og Coaching udøvere. Jeg ønskede at komme helt tæt på kilderne for menneskelig udvikling, have fingeren på pulsen i forhold til nye teknikker og muligheder, og lære fra verdens dygtigste.

 

Det er samme grundlag og høje kvalitet der går igen i vores kurser og uddannelse. Jeg har som mål at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv og skabe resultater du indtil nu har troet var uopnåelige. Start på en NLP Coaching uddannelse og beslut dig for at slippe din indre kraft fri nu.Derudover er jeg specialiceret i inter-organisatoriske relationer, uddannet civiløkonom og har siden 1992 arbejdet som coach for erhvervsledere, organisationer og privatpersoner. Jeg har personlige erfaringer fra stillinger som sælger, salgschef, uddannelseskonsulent, direktør og chefkonsulent. Jeg har dyrket kampkunst i mere end 30 år. Jeg holder foredrag om udvikling af personlige ressourcer, fungerer som underviser og NLP Træner og har udviklet NLP Coaching Uddannelserne.

 

Få tilsendt mere information om kurser og uddannelse i NLP Coaching

Coaching-strategist---Tim-Sarafian-portræt