Det siger deltagerne på uddannelsen

Se og hør interview med deltagere fra vore uddannelser inden du beslutter dig:

Om undervisningsformen:

“Det er en dejlig opdagelse at fornemme at øvelserne og modellerne bliver mere klare og håndgribelige. Jeg oplever at uddannelsen bliver bedre og bedre, jeg får mere og mere med herfra”

Karin Lærke

“Jeg frygtede at de intensive weekendmoduler ville efterlade mig fuldstændig udmattet til den følgende uge. Men jeg oplevede at jeg havde langt mere energi mandag morgen og en helt anden positiv tilgang til den kommende uges arbejdsopgaver end nogensinde før – fantastisk”

Flemming Rubak, Page Design

“Jeg er blevet mere bevidst om mine egne ressourcer, jeg tror mere på mine evner og jeg ved jeg er i stand til at berige andre menneskers liv. Jeg synes du sørger for en god stemning og jeg føler mig tryg ved at du stoler på mine/vores evner”

Torben Nielsen, Coach og indehaver af Improve-Life Coaching
Om undervisningsmetoderne:

“Har givet mig større indsigt i tidligere lært materiale og teknikker. Din evne til at gøre kraftfulde værktøjer simple”

Henrik T. Christensen, Cykelrytter og Coach

“Super relevant, dejlig afvekslende undervisning, en fornøjelse, let indlæring. Fagligt højt niveau.”

Mickey Oliver
Resultater af undervisningen:

“Den bedste oplevelse er, at jeg kan sætte mig et mål og nå det. At jeg har tillid til mig selv, min styrke, beslutsomhed, evner og kreativitet”

Kaja Christensen, deltager i ‘Scenen er din’

“Det giver en utrolig god fornemmelse, at opleve at den viden jeg får også kan omsættes til praksis. Rigtigt Fedt!”

Theis Andersen

“Fedt at fornemme at jeg kan guide, gøre en forskel, ændre tankegange og motivere og skabe gode oplevelser for andre, ved brug kun af min viden og stemme”

Birgitte Junker, Souschef