[rev_slider_vc alias=”slider_uddannelse”]
1. Grunduddannelsen - Practitioner
NLP Coaching Pracitioner Uddannelsen - første trin til effektiv selvledelse inkl. certificering.
5 kraftfulde moduler. Avanceret kommunikation, Identitet og selvledelse, forandringsværktøjer, fra tanke til handling, Certificering.
Læs mere og tilmeld dig
[rev_slider_vc alias=”master-pract”]
2. Master Practitioner Uddannelsen
NLP Coaching Master Practitioner Uddannelsen - for dig der har gennemført niveau 1 og yderligere værktøjer og dybere indsigter og forståelse om kommunikation, formidling og indflydelse for dig selv og andre. 5 kraftfulde moduler sikrer din vej til mestring.
Læs mere og tilmeld dig
[rev_slider_vc alias=”traenerkonsul”]
3. Træner og Konsulent Uddannelsen
NLP Coaching Træner og Konsulent Uddannelsen - for dig der har gennemført niveau 1+2 og ønsker at tage indsigter og værktøjer til en højere vision i praksis skabe læringsforløb og formidling der skaber forandring med overskud og sikkerhed både for dig selv og dine omgivelser. Deltag på 6 kraftfulde moduler mens du når dine mål.
Læs mere og tilmeld dig

Når du forbedrer din kommunikation styrker du meget mere end dine coachingfærdigheder

Forestil dig at du kan skabe øjeblikkelig tillid til andre. At du bevidst kan opfatte hvad der foregår i et andet menneske og blot med ord kan skabe motivation og starte en positiv forandring.

Hvordan vil du så være som Coach?

Og at du kan præsentere dine idéer med ubesværet overbevisning, sætte inspirerende mål og engagere dine kolleger og medarbejdere til kreativt og stærkt samarbejde. At du kan håndtere de svære samtaler med ro og integritet.

 

Hvordan vil du så være som leder?

Forestil dig at du kan fjerne tvivl og begrænsende tankemønstre og sætte dine gode vaner på autopilot. At du kan skabe nærvær og fortrolighed i alle forhold.

 

Hvordan vil du så være som person? – Som partner? – Som forælder? – og som ven?

Når du forbedrer din måde at kommunikere på, styrker du alle dine andre færdigheder. På NLP Coaching Uddannelsen lærer du meget mere end coaching. Du får redskaber til at kommunikere effektivt, så du som coach, leder og menneske får de bedste muligheder for at udnytte dine evner.

 

 

Betydningen af god kommunikation

Den amerikanske organisationskonsulent Stephen R. Covey, der bl.a. har skrevet “7 gode vaner” og “Det vigtigste først”, har stillet mere end titusind mennesker spørgsmålet:

 

“Hvilken egenskab vil have den største betydning for din karriere og personlige udvikling, hvis det lykkedes dig at tilegne den?”

 

For de fleste var svaret: “Forbedre min kommunikation med andre”.

 

Styrk din egen kommunikation og lær hvordan du skaber resultater og personlig vækst med enuddannelse i NLP Coaching. Du kan også få tilsendt information om kurser og uddannelse i NLP Coaching.